Swanenbroeders
Het donker gekleurde gedeelte is zilver , de rest is blauw, De koffiekan is uniek als afbeelding op een familie wapen , onderzoek heeft uitgewezen dat er begin 1600 nog geen koffie cultuur bestond. Zodat deze conclusie alleen maar vragen oproept en niet beantwoordt.
Klik op de onderstreepte namen voor een afbeelding van de wapens van Juilielmus (Wilhelmus) Verbonden aan de rekenkamer te Brussel en voor het wapen van Peter zijn broer, of het wapen van Johan (Jan) de pater/docent Jezuïet zoals staan afgebeeld in het wapenboek der Swanenbroeders.
Op woensdag 25 Oktober 1995 is Kroonprins Willem Alexander toegetreden tot de "Onze lieve vrouwe broederschap" en is nu ook Swanenbroeders, Zaterdag 8 juni 1996 is Willem Alexander tot ridder geslagen van de Johannieter Orde Nederland door zijn vader Prins Bernhard.
Een blik in de eetzaal van de Zwanenbroeders zoals de omschrijving in het boek Kerken, Kloosters en Kapellen vermeld, ook de doelstelling van wat de Swanenbroeders doen is hier beschreven.